Betalningsuppgifter:

Bankgiro: 168-2111
BIC/SWIFT: HANDSESS
IBAN: SE27 6000 0000 0009 0000 9608
Swish: 1236800197

När du väljer alternativet faktura i samband med din bokning, skickar vi dig två fakturor via e-post, eller hem i brevlådan om du anger det i kassan. Den första gäller anmälningsavgiften (2000 kr), som också är en första delbetalning. Denna första faktura behöver du betala inom 7 dagar för att bekräfta bokningen. Du får också en slutfaktura som du kan betala i din egen takt, med en eller flera delbetalningar, fram till fakturans sista betalningsdatum en månad före avresa.

Om du vill kan du alltid betala dina fakturor med Swish. I detta fall behöver du skriva fakturans OCR-nummer på meddelanderaden.

När du väljer alternativet Swish direkt i samband med din bokning, kommer det en betalningsförfrågan på 2000 kr (anmälningsavgiften) från Pilgrim Travel AB till din Swish-app. Där kontrollerar du att uppgifterna är korrekta och godkänner sedan köpet med Mobilt BankID. Observera att telefonnumret du fyller i under Faktureringsadress måste vara registrerat för Swish. Vi skickar även en slutfaktura via e-post. För den gäller det redan sagda. Observera att de flesta banker har en betalningsgräns för Swish på 5000 kr eller mer, så det kanske inte går att betala hela slutfakturan på en gång med Swish.

När du väljer alternativet betal- eller kreditkort i samband med din bokning betalar du anmälningsavgiften (2000 kr) omedelbart här på sidan. Resten av priset betalar du senast en månad före avresa under “Mitt konto” på vår hemsida. Där kan du, oavsett vilken betalningsmetod du valt, logga in med de inloggningsuppgifter som skickas till varje ny kund via e-post. Du hittar dina två ordrar (anmälningsavgift och slutsumma) under ”Ordrar” i sidomenyn och kan betala varje obetald order direkt med kort.

OBS! Ibland händer det att e-postutskick från företag inte hamnar i din primära inkorg, så ifall du inte hittar dina inloggningsuppgifter till ditt konto kan du kontrollera kampanjer, uppdateringar och skräppost i ditt e-postprogram. Om du fortfarande inte hittar dem, kontakta oss för hjälp.