Lourdes sommaren 2019

Lourdes sommaren 2019

2900 kr13000 kr

Pilgrim Travel erbjuder ett speciellt pilgrimspaket till Lourdes för enskilda och grupper under sommaren 2019. Vi har tagit fram några särskilda datum, då Lourdes erbjuder ett speciellt program och då priserna är något billigare än vanligt, men ett skräddarsytt paket kan även tas fram för dig som vill åka när det passar dig bäst. Bokningen är inte bindande, utan för en liten avgift på 200 kr tar vi fram en unik offert för just dig. De angivna priserna är ungefärliga, och blir generellt dyrare för enskilda och billigare för grupper på fyra eller fler.

Rensa

Önskemål och kommentarer

Pay a 200% deposit per item
SKU:SKU_2019-20
Kategori:

Lourdes i sydfrankrike är en vallfartsort som är känd över hela världen. Miljoner människor besöker den årligen sedan 150 år. Dess religiösa centrum är en grotta där den unga Bernadette Soubirou hade en rad visioner 1858 av Jesu Moder Maria, och från den strömmar det vatten i vilket många människor har funnit bot för sina sjukdomar. Det är obestridligt att här har skett en stor mängd av oförklarliga helanden, vilken åsikt man än har om orsaken till det, och redovisningen sker under strikt medicinsk kontroll.
Men Lourdes är framför allt en plats för andlig återhämtning och förnyelse. Pilgrimerna – friska eller sjuka – deltar i de dagliga gudstjänsterna, och för många är en vallfart en oförglömlig upplevelse som ger styrka åt deras fortsatta kamp mot sjukdom eller andra motgångar i livet. Det är en plats där man söker och finner både kroppslig och andlig hälsa.
Observera att denna resa inte har någon reseledare.

DESTINATION Lourdes
PERIOD Sommaren 2019
PRIS Ungefär 3000-10000 kr för en helg på tre nätter.
Bokning kostar 200 kr och är inte bindande. Vi kommer att ta fram ett mer exakt pris som gäller för din specifika resa, som du sedan kan godkänna eller avvisa. Det är detta som den lilla bokningsavgiften går till.
AVRESEORT Valfri flygplats i Skandinavien
INKLUDERAT I RESAN
Boende med halvpension (frukost och lunch eller middag, går att lägga till
helpension för en extra avgift om så önskas)
Pilgrimsavgifter till Sanktuariet
Erbjudande att vi bokar bästa möjliga flyg, med tanke på flygtider och pris Erbjudande att vi bokar transport till/från flygplatsen
Information om Lourdes och dess pilgrimsmål Personlig offert och hjälp på vägen
 EJ INKLUDERAT I RESAN
Avbeställningsskydd och reseförsäkring Citytax (lokal turistskatt som alla viktigare städer i Frankrike tar ut och som betalas i hotellreceptionen