Glömmer jag dig, Jerusalem,
då ska min högra hand
glömma att spela.
Låt min tunga fastna i gommen
om jag inte tänker på dig,
om jag inte har Jerusalem
som min högsta glädje

→ Psalm 137: 5-6

Detta Jerusalem, som nästan fördunklar främre orientens starka sol, med sina gyllene vita murar som lysande reser sig över Judeens höjder. Jerusalem, som på hebreiska betyder Fredens Stad, är en av världens äldsta bevarade städer, med en historia som överskrider 4000 år och som i sin befintlighet utgjort en estrad för många omfattande ögonblick i världshistorien.
Förutom att Jerusalem är av stor historisk betydelse är denna stad kristendomens  främsta pilgrimsmål. Inte minst från Sverige har pilgrimer långväga rest för att närma sig de många heliga och bibliska platser som går att finna i Jerusalem och i dess närområde. Möjligheterna är åtskilliga! Både för stora och små, för mindre och för större grupper, för dig som vill göra ditt livs främsta pilgrimsfärd och för dig som vill ha en alldeles särskild semester!
Därför vill vi på PilgrimTravel hjälpa dig med att skapa en så minnesrik resa som möjligt, anpassad efter dina behov och önskemål! Där du både kan ta del av guidade turer, ordnad transport och alldeles unika tillhåll. Liksom Birgittasystrarnas gästhem på Olivberget som vi har ett varmt samarbete med.

Tvivla inte på att höra av dig med frågor och funderingar om en oförglömlig resa till ett fantastiskt Jerusalem!

Kontakta oss på maria@pilgrimtravel.se så hjälper vi dig!

 

 

 

 

DESTINATION Jerusalem
PERIOD Hösten 2019
PRIS Beroende på var resan börjar och hur lång den är
AVRESEORT Valfritt
INKLUDERAT I RESAN
Flygresa t/r Transfers till/från flygplatsen
Boende Lokal guide
 EJ INKLUDERAT I RESAN
Måltider Avbeställningsskydd
Reseförsäkring
SISTA ANMÄLNINGSDAG 3 månader före avfärd
ANMÄLNINGSAVGIFT 2000 kr