Lourdes i sydfrankrike är en vallfartsort som är känd över hela världen. Miljoner människor besöker den årligen sedan 150 år. Dess religiösa centrum är en grotta där den unga Bernadette Soubirou hade en rad visioner 1858 av Jesu Moder Maria, och från den strömmar det vatten i vilket många människor har funnit bot för sina sjukdomar. Det är obestridligt att här har skett en stor mängd av oförklarliga helanden, vilken åsikt man än har om orsaken till det, och redovisningen sker under strikt medicinsk kontroll.
Men Lourdes är framför allt en plats för andlig återhämtning och förnyelse. Pilgrimerna – friska eller sjuka – deltar i de dagliga gudstjänsterna, och för många är en vallfart en oförglömlig upplevelse som ger styrka åt deras fortsatta kamp mot sjukdom eller andra motgångar i livet. Det är en plats där man söker och finner både kroppslig och andlig hälsa.
Du är mycket välkommen att delta i denna resa som är ett samarbete mellan Heliga Trefaldighets Katolska Församling i Järfälla (initiativtagare) och Pilgrim Travel AB (arrangör)!

DESTINATION Lourdes
PERIOD 5 – 8 september 2018
PRIS 6495 kr
AVRESEORT Stockholm (Arlanda)
RESELEDARE Ewa Hillerström
KAPLAN Pawel Drazyk, Kristian Zacheja
INKLUDERAT I RESAN
Flygresa t/r Transfers till/från flygplatsen
Boende med helpension på centrala Hotell Atrium ***
Pilgrimsavgifter Citytax
Präst Svensk reseledare
 EJ INKLUDERAT I RESAN
Lunch och måltidsdryck Avbeställningsskydd
Reseförsäkring
SISTA ANMÄLNINGSDAG 6 augusti
ANMÄLNINGSAVGIFT 2000 kr
ENKELRUMSTILLÄGG 950 kr