Lourdes i sydfrankrike är en vallfartsort som är känd över hela världen. Miljoner människor besöker den årligen sedan 150 år. Dess religiösa centrum är en grotta där den unga Bernadette Soubirou hade en rad visioner 1858 av Jesu Moder Maria, och från den strömmar det vatten i vilket många människor har funnit bot för sina sjukdomar. Det är obestridligt att här har skett en stor mängd av oförklarliga helanden, vilken åsikt man än har om orsaken till det, och redovisningen sker under strikt medicinsk kontroll.

Men Lourdes är framför allt en plats för andlig återhämtning och förnyelse. Pilgrimerna – friska eller sjuka – deltar i de dagliga gudstjänsterna, och för många är en vallfart en oförglömlig upplevelse som ger styrka åt deras fortsatta kamp mot sjukdom eller andra motgångar i livet. Det är en plats där man söker och finner både kroppslig och andlig hälsa.

Därför är Lourdes ett utmärkt pilgrimsmål för både enskilda, mindre grupper och församlingar. Vi hjälper dig att ta fram ett eget unikt program, anpassat efter dina behov och önskemål. Vi kan ordna boende, transporter, guidade turer och mer. Tvivla inte på att höra av dig med frågor och funderingar.

Kontakta oss på maria@pilgrimtravel.se så hjälper vi dig!

DESTINATION Lourdes
PERIOD Valfri
PRIS Beror på resan längd och innehåll
AVRESEORT Valfri
INKLUDERAT I RESAN
Boende Pilgrimsavgifter till Sanktuariet
Flygresa t/r Transport till/från flygplatsen
Information om Lourdes och dess pilgrimsmål Personlig offert och hjälp på vägen
 EJ INKLUDERAT I RESAN
Måltider Avbeställningsskydd och reseförsäkring
Citytax (lokal turistskatt som alla viktigare städer i Frankrike tar ut och som betalas i hotellreceptionen